banner1500x250

1 01 Hero 2Zeilboot huren?

Uitwaaien, uw gedachten verzetten, sportief zeilen, op vakantie met uw gezin of vrienden of een teambuilding uitje? Alles kan. Geniet van de wind in de zeilen en trotseer de golven! Het begint allemaal met het huren van een zeilboot bij SAILRENT!

De centraal gelegen Deko Marine haven te Lelystad is het startpunt van uw reis. Eigenlijk begint uw vakantiegevoel al als u richting de jachthaven rijdt. Een moderne jachthaven die vanuit alle windstreken perfect te bereiken is. Gratis Wifi, schone douches, moderne steigers en de heerlijke bistro Jan Goos zijn binnen handbereik. U kunt gratis parkeren op de bewaakte parkeerplaats van de haven, vlakbij de boot.

Bij SAILRENT een zeilboot huren betekent:

  • Een perfect onderhouden zeilboot (Bavaria 30)
  • Al vroeg in de ochtend op het jacht terecht kunnen bij aanvang verhuur!
  • Geen reclame-/verhuuruitingen op de zeilboot
  • Onbeperkt gratis WIFI in de thuishaven
  • Door de diepgang van 1.40 uitstekend geschikt voor de Friese meren
  • Korting bij meerdere weken huren
  • Gratis parkeren op enkele meters afstand van de steiger
  • Scherpe aanbiedingen en snelle-beslissers-prijzen

Direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik op 'offerte'.

Uiteraard zijn de nieuwste reddingsvesten aan boord en is de zeilboot zowel boven- als benedendeks compleet ingericht. Er is voor 6 personen servies, er zijn kook- en keukenspullen, radio met CD- en MP3 speler etc. etc. Een laken en kussen kunt u, voor nog meer gemak, bij ons huren. Voor een compleet overzicht van de inventaris klikt u op het kopje 'Inventarislijst'.

Wij zien er naar uit u binnenkort persoonlijk een prettige vaart te mogen wensen op de Saillant!

INFORMATIE VAARVAKANTIEPOLIS UNIGARANT:

ANNULERINGSVERZEKERING
De annuleringsverzekering vergoedt de verschuldigde annuleringskosten als u een geboekte reis niet kunt maken in verband met bijvoorbeeld ernstige ziekte, een ernstig ongeval of overlijden. Ook het risico dat het schip waarmee u vaart uitvalt door brand of explosie is verzekerd. Bij annulering van de gehele reis wordt het verschuldigde deel van de reissom vergoed. Bij onderbreking of afbreking van een reis volgt een pro-rata uitkering, alsmede een vergoeding per niet-genoten vakantiedag van € 23,- per verzekerde van 16 jaar en ouder, met een maximum van € 230,- per reisgezelschap.

GEVOLGSCHADEVERZEKERING
Als u als huurder van een zeil- of motorschip schade zonder schipper aan het gehuurde schip toebrengt, waardoor het schip een bepaalde periode niet verhuurd kan worden, dan kunt u aansprakelijk gesteld worden voor de gederfde huuropbrengsten (zie ook artikel 10 lid 1 van de Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen). Met de gevolgschadeverzekering van de Vaar Vakantie Polis bent u ook tegen dit risico verzekerd. 

De waarborgsom á €650,- die u bij vertrek moet betalen valt ook onder deze dekking, tot een maximum van € 2.500,-

Het eigen risico van de gevolgschadeverzekering bedraagt 15% van de waarborgsom.

STORM-, IJSGANG- EN/OF MISTDEKKING
Indien een schipper vanwege storm (windsterkte minimaal 7 Bft., volgens KNMI), ijsgang of mist besluit één of meerdere dagen niet uit te varen, keert deze verzekering uit. Er wordt ook uitgekeerd wanneer er vanwege storm, ijsgang of mist tussen 9.00 uur en 21.00 uur maximaal 2 uur is gevaren. 

Loading...